top of page
Image by Alexandra Dementyeva

Cleanup
Andorra.

Vols conèixer una mica més sobre aquesta iniciativa? Continua llegint...

Missió i
història.

Un Cleanup és una iniciativa mundial i col·laborativa que pretén cridar l'atenció sobre les conseqüències de la presència de brossa en espais naturals. 

Cleanup Andorra és una acció i una comunitat de persones que es dedica a conscienciar de la importància de preservar el nostre entorn natural i de mantenir netes les muntanyes d'Andorra. Cada vegada més estudis demostren que si algú és testimoni d'una altra persona recollint escombraries, és el millor indicador que, qui ho hagi vist, també ho farà. Per això, ens recolzem en la visió que junts podem motivar un canvi de comportament significatiu.

 

Creiem que la gent és responsable per naturalesa; si els animem a cuidar dels seus llocs preferits, a recollir el que embruten ells mateixos i els altres, els nostres espais exteriors seran autosuficients, nets i més agradables.

El Cleanup Andorra està connectat amb cinc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

11.jpeg
12.jpeg
S-WEB-Goal-13 cat.png
15.jpeg
17.jpeg

Una iniciativa de...

El projecte Cleanup Andorra neix de la col·laboració de diferents entitats, organitzacions i empreses que volen impulsar la conscienciació mediambiental en la societat i promoure un entorn més sostenible.

rastre_zero_dark.png
cityxerpa_logo_dark.png
andorra_sostenible_logo_dark.png
CJA-Logos-RGB_Mono 2.png
bottom of page